Nieuws

 • CULTUURBROCHURE DRUIVENSTREEK 2024-2025

  23/05/24

  De cultuurbrochure Druivenstreek is aan haar tweede editie toe en bundelt
  naast het aanbod van GC de Kam dat van nog 5 andere cultuurhuizen:
  de Lijsterbes, de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

 • Paul Viaene

  AkroPercu - april 2024

  29/04/24

  Veel spektakel op het podium bij de nieuwste show van AkroPercu.

 • (c) paul Viaene

  Tom Robinson - 8 maart 2024

  14/03/24

  Wat een geweldige sfeer bracht deze artiest.

 • (c) Paul Viaene

  HETTY HELSMOORTEL - MISSIE 2023

  28/02/24

  Op donderdag 22 en vrijdag 23 februari hadden we Hetty Helsmoortel te gast voor een avond vol wetenschappelijke nieuwtjes.

 • (c)Paul Viaene

  De Frivole Framboos - 19 januari 2024

  23/01/24

  Het was weer een geweldige show met 2 rasartiesten. Het publiek was helemaal mee!

 • De Warmste Avond 2023

  08/01/24

  Een terugblik op een gezellige warme avond georganiseerd t.v.v. de Warmste Week 2023.

 • Wannes Cappelle en Nicolas Callot, Huub Cooijmans

  19/12/23

  Vrijdag brachten Wannes Cappelle en Nicolas Callot een speciale maar zeer mooie uitvoering van de werken van Schubert& Mozart in het West-Vlaams. Hierbij een selectie van de sfeer tijdens het concert.

  Zondag was het dan de beurt aan Huub Cooijmans die zijn magische kast had meegebracht. Een kast waar veel plezier in zat. Een terugblik naar deze namiddag vind je hier.

  Met dank aan P. Viaene

 • Buddy's voor het basisonderwijs gezocht

  27/10/23

  Iedereen heeft recht op gelijke onderwijskansen, vind je ook niet? Sommige kinderen en/of jongeren kunnen wat extra ondersteuning gebruiken. Daarvoor zijn er ‘buddy’s’! Een buddy is geen leerkracht, maar een ‘maatje’ die met een kind op zijn eigen tempo aan de slag gaat.

 • Verenigingsbrochure 2023

  26/09/23

  In uitgekamd van september zat een overzichtelijke verenigingsbrochure. Wil je graag kennismaken met het verenigingsleven in Wezembeek-Oppem, neem dan zeker een kijkje in deze brochure.

 • Gezocht: begeleiders Café Combinne

  17/08/23

  Leer je graag nieuwe mensen kennen, hou je van gezellige babbels en wil je helpen om nieuwkomers oefenkansen Nederlands aan te bieden? Dan ben jij misschien wel de ideale nieuwe begeleider van Café Combinne!

 • Registreer je UitPAS en krijg korting op tickets

  07/06/23

  Ben je een UiTPAS-houder met een UiTPAS Druivenstreek? Registreer dan eerst je UiTPAS in het nieuwe ticketingsysteem en geniet van 10% korting op de basisprijs!

 • GC de Kam zoekt conciërge/uitbater voor zijn gezellige café

  03/04/23

  Vzw ‘de Rand’ zoekt een zelfstandige uitbater voor het café in gemeenschapscentrum de Kam in Wezembeek-Oppem. Het café is een belangrijke pleisterplaats in het hart van ons gemeenschapscentrum. Ons eigen programma en de activiteiten van verenigingen zorgen voor een aardige klantenbasis, maar we zouden het fijn vinden dat café de Kam daarnaast ook een bloeiende horecazaak is. De basisuitrusting van het café is aanwezig, de uitbaterswoning staat ter beschikking … Voor het ondernemerstalent rekenen we op jou. We verwachten dat jij onze bezoekers en verenigingen goed bedient, maar er is ook heel wat ruimte om je eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan open voor nieuwe suggesties!