Ticketinfo

Cultuurbrochure Druivenstreek

De cultuurbrochure Druivenstreek is haar tweede editie toe en bundelt naast het aanbod van GC de Kam dat van nog 5 andere cultuurhuizen: de Lijsterbes, de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

Op vertoon van je UiTPAS krijg je ook dit seizoen bij de aankoop van tickets 10% korting op het basistarief. Bekijk hier de werkwijze. Een UiTPAS kan je kopen aan de balies van een van de cultuurhuizen en kost 5 euro. Vergeet zeker niet bij iedere voorstelling je UiTPAS te scannen want hiermee spaar je punten die je nadien kan omruilen in leuke voordelen.

Vanaf 24 mei staat het programma online en vanaf 27 mei valt de brochure in de brievenbussen.
Op vrijdag 7 juni om 9 uur start de ticketverkoop en kan je online of aan de balies van de cultuurhuizen tickets bestellen.

Bestellen

Online

Klik op programma om alle evenementen te zien. Klik daarna op een evenement waar je tickets voor wilt kopen, dan zie je de knop ‘tickets’. Klik op deze knop en volg de instructies om tickets te kopen. Ben je UitPAS-houder? Log dan in en je voordeeltarief verschijnt.

Print je ticket thuis zelf. Op elk ticket staat een unieke barcode. We scannen die code bij de ingang.
Check voor je komt waar het evenement plaatsvindt. Het adres vind je op je ticket.

Balie

De medewerkers van het onthaal staan voor je klaar tijdens onze openingsuren.

Mail

Stuur ons een mail met je bestelling via info@dekam.be en onze medewerkers brengen dit voor jou in orde.

Telefoon

Bel ons via 02 731 43

Ticketingsysteem

Ons ticketingsysteem voorziet een persoonlijke omgeving, je vindt er al je tickets en info terug, je kan er tickets downloaden of doorsturen naar je vrienden. Klik om in te loggen of een account aan te maken. Als het systeem zegt dat je login e-mailadres al bestaat, dan druk je op ‘wachtwoord vergeten’ en vraag je een nieuw wachtwoord aan.


UiTPAS

De UiTPAS Druivenstreek is de vrijetijdspas voor Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse, Tervuren en de GC de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes. De UiTPAS Druivenstreek daagt je uit om deel te nemen aan het vrijetijdsaanbod in de regio met heel wat mogelijkheden. Zo kan je, bij elke deelname aan een UiTPAS-activiteit, punten sparen. Die kan je nadien omruilen tegen tal van voordelen.

Op de verschillende gemeentelijke websites vind je het overzicht van de UiTPAS-activiteiten waar je punten kan sparen. Maar je kan met je UiTPAS ook buiten de regio, in andere deelnemende gemeenten, terecht om punten te sparen en om te ruilen. Alleen maar voordelen dus!

Let op: UiTPAShouders met kansentarief kunnen enkel aan de balie of per mail hun tickets bestellen.


Betalen

Online

  • Bancontact / Mister Cash
  • Kredietkaart (VISA / Mastercard)

Aan het onthaal

  • Cash
  • Bancontact
  • Overschrijving
  • RandUitcheques (beperkt in aantal per order)
  • Sodexo-cultuurcheque (enkel de Sodexo sport & culture pass)

Let op: Je moet binnen de 10 dagen betalen. Daarna is je reservatie geannuleerd.

Algemene voorwaarden