submenu

nieuws

Schenk een filmpas cadeau

18/01/2018
De filmpas geeft recht op 5 filmvoorstellingen in zowel de Kam als in de Lijsterbes.

Taalsportkamp: Sport en leer Nederlands

08/12/2017
Al sportend een nieuwe taal leren, het is een ideale combinatie. Tijdens de krokusvakantie organiseren GC de Kam en vzw ‘de Rand’ samen met de sportspecialisten van Amitabha een taalsportkamp voor kinderen voor wie het Nederlands niet de moedertaal is.

Sportclub in de kijker: Okra Sport

08/12/2017
Je ziet ze stappen op maandag, fietsen op dinsdag en petanque spelen op woensdag. De leden van Okra Sport zitten niet stil op hun oude dag. Ook secretaris en penningmeester Gabriël Staessens houdt van flink wat beweging.

Esmé Bos en Bart Voet duiken in de wereld van de slaap

08/12/2017
Goudrode bladeren kleuren de bomen, de wind waait zacht door hun takken en fluistert, zoals een slaaplied dat doet. Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet vertellen over hun concert Wiegelied, waarmee ze hun tweede seizoen ingaan.

Music for Life

01/12/2017
Vanaf 1 december staat er een spaarvarken op de toog.

Cuisine Mundial

22/11/2017
Wij delen graag de recepten van de 3de editie van Cuisine Mundial met jullie

Stoomboot

06/11/2017
Het derde album – Zwarte Doos – van Stoomboot klinkt anders dan de twee vorige. De ingetogen liedjes met alleen een akoestische gitaar als begeleidingsinstrument ruimden plaats voor steviger werk.

Op zoek naar onafhankelijke bestuurders

24/10/2017
In het kader van het decreet deugdelijk bestuur moet vzw 'de Rand' zijn Raad van Bestuur herschikken. De organisatie zoekt daarom onafhankelijke bestuurders. Lees hier hoe je je kandidaat stelt.

Drums Alive laat rustoordbewoners bewegen

04/10/2017
De Sportregio Vlaams-Brabantse Ardennen organiseert in het Woonzorgcentrum (WZC) Onze-Lieve-Vrouw in Wezembeek-Oppem tien lessen van Drums Alive.

Op bezoek bij Zaalvoetbalclub Racing Utax Wezembeek-Oppem

01/04/2017
Met twee ploegen gaat het zaalvoetbalclub Racing Utax Wezembeek-Oppem voor de wind, al wordt het steeds moeilijker om jonge voetballers aan te trekken. ‘Met veldvoetbal valt er geld te verdienen. Wij mogen én willen dat niet’, zegt voorzitter Bruno Jacobs.