submenu

nieuws

Ook Fit & Gezond Dames viert 50 jaar samenzijn

21/10/2021
Een halve eeuw al houden de 25 leden van Fit & Gezond Dames zichzelf fit door op maandagavond een uurtje te turnen. Door corona konden hun turnuurtjes lange tijd niet meer doorgaan.

Enquête moet mobiliteitsplan mee richting geven

19/10/2021
Eind september werd de aanvullende mobiliteitsenquête onder de bevolking beëindigd. Ze kwam er volgens het gemeentebestuur om de verschillende voorstellen van het studiebureau Vectris te verduidelijken en om het voor iedereen mogelijk te maken het mobiliteitsplan beter te begrijpen.

Katrien Stevens op de Faeröereilanden

14/10/2021
In deze rubriek brengen we een bezoek aan voormalige inwoners van Wezembeek-Oppem die andere horizonten hebben opgezocht en een nieuwe thuis vonden in het buitenland. Dit keer brengt het ons bij Katrien Stevens. Na enkele jaren in Zweden woont ze nu op de Faeröereilanden, die deel uitmaken van Denem

AkroPercu combineert percussie met humor

01/10/2021
Cultuurvoorstellingen krijgen voor het gemak van de toeschouwer een label: muziek, theater, humor … De energieke heren en dame van AkroPercu, die deze maand naar de Kam komen, laten zich niet vangen in één hokje. Verwacht een totaalspektakel waar de energie van afspat.

UiTPAS nu ook in Wezembeek-Oppem

15/09/2021
In de gemeenschapscentra de Kam in Wezembeek-Oppem, de Lijsterbes in Kraainem en de Bosuil in Jezus-Eik kan je voortaan terecht met de UiTPAS. Met die vrijetijdspas spaar je punten, die kan je inruilen voor een cadeautje, iets extra of een korting op een ticket.

Turnkring Fit en Gezond Heren viert vijftigste verjaardag

09/09/2021
Turnkring Fit en Gezond Heren bestaat een halve eeuw. Na een moeilijk coronajaar, waarin de leden elkaar niet meer konden zien, is de werking hervat.