Uit het centrum

Wannes Cappelle en Nicolas Callot, Huub Cooijmans

19/12/23

Vrijdag brachten Wannes Cappelle en Nicolas Callot een speciale maar zeer mooie uitvoering van de werken van Schubert& Mozart in het West-Vlaams. Hierbij een selectie van de sfeer tijdens het concert.

Zondag was het dan de beurt aan Huub Cooijmans die zijn magische kast had meegebracht. Een kast waar veel plezier in zat. Een terugblik naar deze namiddag vind je hier.

Met dank aan P. Viaene

Meer nieuws

  • Vacature

    Vacature medewerker administratie en communicatie

    30/04/24

    Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in het gemeenschapscentrum GC de Kam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. In je takenpakket zitten zowel administratieve, financiële, communicatieve als logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

  • Uit het centrum
    Paul Viaene

    AkroPercu - april 2024

    29/04/24

    Veel spektakel op het podium bij de nieuwste show van AkroPercu.

  • Gemeenschapskrant

    ‘Soms moet je je hart volgen’

    04/04/24

    Poolse bakker Lukas Kozik

    In een vorig leven werkte Lukas Kozik (45 jaar) als informaticus, onder andere bij de Europese Commissie en voor verschillende grote bedrijven. Sinds enkele maanden verkoopt hij brood en andere lekkernijen vanuit zijn foodtruck, als Lukas The Baker. Je vindt hem op zondagochtend op de parkeerplaats van apotheker Jansen-Ceuppens in de Lange Eikstraat 8.