Uit het centrum

GC de Kam zegt 'Hier niet' tegen online haatspraak

02/03/23

Wij ondertekenden net als meer dan 600 andere bedrijven, merken en profielen het charter tegen online haatspraak en beledigingen op Hierniet.be.

Uit onderzoek blijkt dat online haatspraak op nog geen 3 jaar verdubbeld is. Vanaf nu zeggen we ‘Hier Niet’ tegen haatspraak en andere beledigingen op onze kanalen, want we vinden dat iedereen zich hier welkom mag voelen.

Wie over de schreef gaat, sturen we naar onze gedragscode voor online reacties. Want op onze kanalen is er geen plaats voor online haat.

Meer info: https://hierniet.be/

Meer nieuws

  • Gemeenschapskrant

    Palliatieve zorg met een glimlach

    18/03/24

    ‘België mag trots zijn. Het is het enige land ter wereld waar patiëntenrechten, palliatieve zorg en euthanasie wettelijk geregeld zijn’, stelt professor Wim Distelmans. Hij is de bezieler van het enige expertisecentrum Waardig Levenseinde in België en Europa. Distelmans trekt aan de alarmbel. De palliatieve thuiszorg heeft op korte termijn extra middelen nodig.

  • Uit het centrum
    (c) paul Viaene

    Tom Robinson - 8 maart 2024

    14/03/24

    Wat een geweldige sfeer bracht deze artiest.

  • Gemeenschapskrant

    ZVK Racing Utax breidt uit met veteranenploeg

    07/03/24

    Goede sfeer op en naast het veld

    Het gaat goed met de Wezembeekse zaalvoetbalclub ZVK Racing Utax. Een nieuwe instroom van leden leidde tot de beslissing om volgend seizoen (2024-2025) naast de eerste ploeg ook een veteranenploeg van 30-plussers op te richten. Nieuwe spelers zijn dus zeer welkom.