Uit het centrum

CULTUURBROCHURE DRUIVENSTREEK 2024-2025

23/05/24

De cultuurbrochure Druivenstreek is aan haar tweede editie toe en bundelt
naast het aanbod van GC de Kam dat van nog 5 andere cultuurhuizen:
de Lijsterbes, de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.

Op vertoon van je UiTPAS krijg je ook dit seizoen bij de aankoop van tickets 10% korting op het basistarief. Een UiTPAS kan je kopen aan de balies van een van de cultuurhuizen en kost 5 euro. Vergeet niet bij iedere voorstelling je UiTPAS te scannen, want hiermee spaar je punten die je nadien kan omruilen
voor leuke voordelen.
Vanaf 24 mei staat het programma online en vanaf 27 mei valt de brochure in de brievenbussen. Op vrijdag 7 juni om 9 uur start de ticketverkoop en kan je online of aan de balies van de cultuurhuizen tickets bestellen.
Ook dit jaar bieden we een bonte mix van activiteiten aan. Muziek, theater, humor, familievoorstellingen… voor elk wat wils.

Meer nieuws

 • Vacature medewerker administratie en communicatie

  19/06/24

  Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in het gemeenschapscentrum GC de Kam. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. In je takenpakket zitten zowel administratieve, financiële, communicatieve als logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

 • Een bewogen geschiedenis

  31/05/24

  Terugblik op 43 jaar Gordel

  Op zondag 1 september trekt de Gordel door de Rand. Wat in 1981 begon als een politiek burgerinitiatief met sportieve inslag, is nu eerder een sportief evenement met politieke bijklank. In de jaren 90 en 2000 was het een massa-evenement dat zijn gelijke niet kende. Gordels vast voor een terugblik.

 • Nancy Romanus deed mee aan Hotel Römantiek

  31/05/24

  ‘Aan mijn man kan voorlopig niemand tippen’

  Nancy Romanus is voor velen geen onbekend gezicht in Wezembeek-Oppem. Begin dit jaar kon heel Vlaanderen met haar kennismaken tijdens haar deelname aan ‘Hotel Römantiek’, een tv-programma waarin mannen en vrouwen boven 65 op zoek gaan naar de liefde. Nancy blikt met een warm hart terug op dat avontuur.