Uit het centrum

30 jaar GC de Kam

07/03/23

Wij hebben een zeer geslaagde, leuke, voor-elk-wat-wilsviering '30 jaar GC de Kam' achter de rug. Bij dezen een warme dank aan iedereen die meewerkte, deelnam, aanwezig was. Dit deed zo veel deugd dat we gaan voor de volgende 30 jaar :-).

Geniet van de terugblik, met dank aan Paul Viaene.

30 jaar GC de Kam (c)Paul Viaene

Meer nieuws

 • Gemeenschapskrant

  Mozart en Schubert in het West-Vlaams

  05/12/23

  ‘De kloof tussen popmuziek en klassiek is niet groot’

  De vriendschap tussen zanger Wannes Cappelle en pianist Nicolas Callot kreeg een extra boost toen ze eerst muziek van Schubert en daarna van Mozart nieuw leven inbliezen. Het resultaat klinkt minder oubollig dan je zou denken, zo mag je straks met je eigen oren ervaren in GC de Kam. ‘Woke en #MeToo zijn nooit ver weg.’

 • Gemeenschapskrant

  Groen licht voor vernieuwing sportsite Sportpleinstraat

  05/12/23

  ‘Het project moet leefbaar blijven voor de buurt’

  Het gemeentebestuur heeft voorlopig een vergunning op zak voor de vernieuwing van het voetbalveld en de aanleg van een nieuw hockeyveld in de Sportpleinstraat. Sportschepen Jérôme Delcourt staat achter de investering van 4,6 miljoen euro, maar de omwonenden vrezen overlast en gaan in beroep. ‘We vinden niet dat er naar ons geluisterd wordt.

 • Gemeenschapskrant

  Tweedehandswinkel ’t Magazijn is steeds groter succes

  05/12/23

  ‘Voor heel wat mensen maken we het verschil’

  Tweedehandswinkel ’t Magazijn in de Ter Meerenlaan is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in WezembeekOppem. Je kan er terecht voor en met kleren, huisraad, babyspullen en speelgoed. ‘Het initiatief van het OCMW bestaat meer dan 20 jaar en is misschien wel relevanter dan ooit’, zegt OCMW-voorzitter Jean Hermesse.