Gemeenschapscentra

Nieuwe cultuurbrochure Druivenstreek

31/05/23

De cultuurbrochure 2023-2024 van GC de Kam heet voortaan Cultuurbrochure Druivenstreek en bundelt
naast het aanbod van de Kam dat van nog 5 andere cultuurhuizen: de Lijsterbes, de Bosuil, De Warandepoort, Felix Sohie en Den Blank.


Vanaf dit jaar bieden we geen abonnementsformule meer aan, maar zetten we volop in op de UiTPAS. De UiTPAS-houders krijgen 10% korting op het basistarief bij de aankoop van tickets. Een UiTPAS kan je kopen aan de balies van een van de cultuurhuizen en kost 5 euro. Vergeet zeker niet bij iedere voorstelling je UiTPAS te scannen want hiermee spaar je punten die je nadien kan omruilen in leuke voordelen.
Vanaf 2 juni staat het programma online en valt de brochure in de brievenbussen. Op vrijdag 9 juni om 9 uur start de ticketverkoop en kan je online of aan de balies van de cultuurhuizen tickets bestellen.
Ook dit jaar bieden we een bonte mix van activiteiten aan.

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Verenigingsbrochure 2023

  26/09/23

  In uitgekamd van september zat een overzichtelijke verenigingsbrochure. Wil je graag kennismaken met het verenigingsleven in Wezembeek-Oppem, neem dan zeker een kijkje in deze brochure.

 • Gemeenschapskrant

  Markante gebouwen - Architect Robert Schuiten

  07/09/23

  Een eigen woning in het groen.

  In deze nieuwe reeks gaan we op zoek naar markante gebouwen of bijzondere huizen in onze gemeente. Onze eerste stop maken we in het Residentiepark Schone Lucht aan de Madeliefjeslaan en de Oppemlaan. De Schone Lucht-wijk (Bel Air) is een ontwerp van de gerenommeerde architect Robert Schuiten (1912-1997). Schuiten werkte vanuit WezembeekOppem, zijn ontwerpen vinden we vooral terug in de Vlaamse Rand. In onze gemeente ontwierp hij naast de Schone Lucht-wijk ook verschillende villa’s, waaronder zijn eigen woonst (Oppemlaan 81, 81A-B) en veertien woningen in het Koninginneoord.

 • Gemeenschapskrant

  Een zachte mobiliteit

  07/09/23

  Voorkeurscenario mobiliteitsplan is bekend.

  Het voorkeurscenario voor het mobiliteitsplan in Wezembeek-Oppem is bekend. Met de opstelling van een beleids- en actieplan met de prioriteiten en de timing gaat de laatste fase in. Eind 2023 – vier jaar na de start van het traject – zal het plan worden voorgelegd aan de gemeenteraad.