Gemeenschapscentra

Het eetcafé van GC de Moelie zoekt een uitbater

13/11/23

Vzw ‘de Rand’ zoekt een nieuwe zelfstandige uitbater voor haar eetcafé in het plaatselijk gemeenschapscentrum GC de Moelie.

Het eetcafé is een levendige ontmoetingsplaats in het hart van Linkebeek, een groene gemeente op een boogscheut van Brussel. We verwachten een klantvriendelijke houding naar bezoekers en verenigingen toe. Er is ook ruimte om eigen commerciële activiteiten uit te bouwen. We staan zeker open voor suggesties.

De café-uitrusting met ingerichte keuken is aanwezig en een ruime uitbaterswoning staat ter beschikking.

Geïnteresseerd?

Vraag snel de infobundel op en stuur je kandidatuur met cv en motivatiebrief uiterlijk op 15 december naar Stefaan Gunst, Kaasmarkt 75, 1780 Wemmel, stefaan.gunst@derand.be, 0495/150 490. De infobundel is ook verkrijgbaar aan het onthaal van GC de Moelie.

Meer nieuws

 • Gemeenschapscentra
  Cuisine Mundial

  Cuisine Mundial 2023

  23/11/23

  Wij hebben er weer een zeer succesvolle editie van Cuisine Mundial opzitten. Mocht je dit gemist hebben, we geven je graag hierbij de recepten.

 • Gemeenschapscentra

  Vacature medewerker administratie en communicatie

  22/11/23

  Als medewerker administratie en communicatie verzorg je het onthaal in GC de Boesdaalhoeve. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. In je takenpakket zitten zowel administratieve, communicatieve, financiële en logistieke opdrachten die zorgen voor een vlotte werking van het gemeenschapscentrum.

 • Gemeenschapskrant
  Brabantse Wouden_luchtfoto

  Rijke geschiedenis Brabantse Wouden in boekvorm gegoten

  21/11/23

  ‘Tot 14.000 jaar geleden stonden hier geen bomen’

  Tussen Brussel, Leuven, Waver en Halle is een nieuw nationaal park geboren. Sinds midden oktober vormen Hallerbos, Zoniënwoud, Dijlevallei en Meerdaalwoud het nationaal park Brabantse Wouden. De rijke geschiedenis ervan is gebundeld in een prachtig tweedelig boek, ‘Het verhaal van een landschap’.