Registratie UiTPAS-houder

Ben je een UiTPAS-houder? Registreer dan eerst je UiTPAS Druivenstreek in het ticketingsyteem. Als je na de registratie tickets wilt bestellen, log je in en het voordeeltarief van de UiTPAS verschijnt. Je geniet nu van 10% korting.

Nog geen UiTPAS? Deze zijn te koop aan het onthaal.

Kies hier met hoeveel UiTPAS-houders je samen van cultuur wilt genieten.

Wil je samen bestellen met andere UiTPAS-houders, dat kan!

Hieronder kies je met hoeveel UiTPAS-houders je wilt bestellen, zodat je naast elkaar zit. Jij registreert alleen je eigen UiTPAS met jouw UiTPAS-nummer. Nadien registreer je 2, 3 of 4 UiTPASSEN. Zodat je altijd voor dat aantal aan een voordeeltarief kan bestellen.

Enkel als UiTPAS-nummers geregistreerd zijn verschijnen de voordeeltarieven.

Bijvoorbeeld: Jij komt samen met je buurvrouw naar een aantal voorstellingen, maar soms komt je buurman ook mee. Jullie hebben allemaal een UiTPAS, dan kies je hieronder Registreer 3 UiTPASSEN. Zo kan je altijd voor maximaal 3 UiTPAS-houders bestellen en zitten jullie altijd samen.

Let wel! Omdat enkel jij de UiTPAS registreert kunnen we jullie aan de ingang van de zaal vragen om deze passen te tonen, dit om fraude tegen te gaan.

Wil je voor meer dan 4 UiTPAS-houders tegelijkertijd bestellen, contacteer dan het onthaal van 1 van de centra van de Druivenstreek, zij helpen je graag verder.

Nieuw! De Druivenstreekcentra werken intens samen aan een gevarieerd cultureel programma, als je je UiTPAS registreert in 1 van de centra, kan je dezelfde login gebruiken voor alle centra en zie je overal jouw voordeeltarief.

De Druivenstreek dat zijn : GC de Kam (Wezembeek-Oppem), GC de Lijsterbes (Kraainem), GC de Bosuil (Jezus-Eik), CC De Warandepoort (Tervuren), CC Den Blank (Overijse) en GC Felix Sohie (Hoeilaart).