Tom Robinson

Solotour

De Londense singer-songwriter Tom Robinson is bekend van zijn internationale hits ‘2-4-6-8 Motorway’, ‘Glad to be gay’ en ‘Listen to the radio’. In 1976 vormde hij de Tom Robinson Band en werd hij een van de eerste voorvechters van Rock Against Racism. Na het uiteenvallen van de band bouwt hij met succes zijn solocarrière uit.

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

Datum

Prijzen

  • Basistarief: € 18,00

Locatie

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

De Londense singer-songwriter Tom Robinson is bekend van zijn internationale hits ‘2-4-6-8 Motorway’, ‘Glad to be gay’, ‘Listen to the radio’ en ‘War baby’. Daarnaast schreef hij songs voor onder andere Peter Gabriel, Elton John en Manu Katché. In 1976 vormde hij de Tom Robinson Band en werd hij een van de eerste voorvechters voor Rock Against Racism en een levenslange support voor Amnesty International en de holebibeweging. Na het uiteenvallen van de band bouwt hij met succes zijn solocarrière uit.

Naar aanleiding van zijn 70e verjaardag ondernam Tom Robinson samen met zijn band een succesvolle tournee langs de culturele centra in Vlaanderen. In maart 2024 gaat Tom solo op pad.

Ontdek ook