Past lives

Film

Nora en Hae Sung, twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert.
24 jaar later worden ze tijdens een allesbepalende week herenigd in New York. Wat is hun leven nu en wat had hun leven kunnen zijn?

TIP: Kom je graag naar de films in GC de Kam? Met een filmpas is het nog goedkoper: 5 films = 20 euro (onbeperkt geldig).

Graag deze info in een andere taal?

Deze pagina is ook beschikbaar in: fr / de / en

Datums

Prijzen

  • Basistarief: € 5,00
  • UiTPAS-houder: € 4,50
  • UiTPAS met kansentarief: € 1,00

Locatie

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

Nora en Hae Sung, twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. 12 jaar later studeert Nora in New York en vinden de twee elkaar via het internet terug. Ze fantaseren over een weerzien, maar de afstand doet het contact verwateren. Nog eens 12 jaar later is Nora getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde als hij haar opzoekt in New York. In haar debuutfilm onderzoekt toneelschrijver Celine Song noties van het lot, de liefde en de dunne scheidslijn tussen het leven dat we leiden en het leven hoe het had kunnen zijn. ‘Past lives’ werd daarmee de grote verrassing van de filmfestivals van Berlijn en Sundance.

Regie: Celine Song

Acteurs: Greta Lee, Teo Yoo, John Magaro

Originele versie (Engels gesproken) – Nederlands ondertiteld – 105 minuten

Ontdek ook