Hetty Helsmoortel

Missie 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe missie! Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel blikt in haar gloednieuwe show terug op het belangrijkste wetenschaps- en technologienieuws van het voorbije jaar. Na haar twee succesvolle theaterspecials vol sprankels humor en emotie, is ook ‘Missie 2023’ een straffe voorstelling die je slimmer en gelukkiger de wereld instuurt.

hetty Helsmoortel

Datum

Prijzen

  • Basistarief: € 20,00

Locatie

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

Wat doen we als plots 99 % van onze theorieën over het universum niet blijkt te kloppen? Komt de uitgestorven dodo weer tot leven? En hoe gaan we om met gevallen helden in de wetenschap?

Dat, en véél meer, kom je te weten in ‘Missie 2023’. Hetty vertelt zoals steeds bevlogen, helder en verrijkend. Ze kluistert toeschouwers zonder enige moeite dik anderhalf uur muisstil aan hun theaterstoel. En tussendoor mag er al eens gelachen worden. Dé wetenschapsshow die je gezien moet hebben om het afgelopen jaar helemaal te begrijpen

Wetenschapswatcher Hetty Helsmoortel is een vrouw met een missie. Ze wil iedereen begeesteren met haar passie voor wetenschap en technologie, op de meest uiteenlopende manieren.

Samen met Lieven Scheire maakt ze maandelijks de Nerdland-podcast. Ze is auteur van verschillende bestsellers in de Nerdland-boekenreeks. Als wetenschapswatcher is ze een graag geziene gast op radio en televisie.

Na een doctoraat in de gezondheidswetenschappen en acht jaar kankeronderzoek kwam haar ware roeping bovendrijven. De missie van Hetty is duidelijk: wetenschap de plaats geven die ze in onze maatschappij verdient, te midden van de mensen.

Ontdek ook