yoga (her)ontdekken

Heb je het voornemen om in 2023 tot rust te komen? te ontspannen? goed te slapen? tijd voor jezelf te nemen? Yoga te (her)ontdekken?

De sportclub: "Wezembeek Ohm " nodigt je uit op woensdag 18 januari voor de yoga relaxatie proefles aan €5.
 

Wat?

Via 'asana’s' (houdingen) breng je uw lichaam en geest in balans. 'Pranayama's' (ademhalingstechnieken) maken je bewust van het hier en NU. 'De adem' begeleidt je naar de Stilte, innerlijke rust.

Met verschillende eenvoudige technieken werk je aan een stevige ruggengraat, een krachtige stam waar eb en vloed van het Leven makkelijker kan stromen. Langzaam maar zeker krijg je inzicht in de 7 hoofdchakra's (energiewielen) van je lichaam aan de hand van houdingen, symbolen, eigenschappen en klank.
We beoefenen de Zonne- en Maangroet en genieten van de Wind.

Op het einde van de les zakken we nog dieper in ons lichaam, nog meer in Verbondenheid met de Natuur via meditatie, gedicht, Mantra, een verhaal, ... ondersteund door klankhealing met muziekinstrumenten zoals bv. de regenstok, ratel, duimpiano, ... om een diepe ontspanning te ervaren.

Wat je mag verwachten is een verbetering in je lichaamshouding, meer prana, levensenergie, minder stress, beter slapen, ...

De lessen worden gegeven in een Cirkel en zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden, iedereen is welkom! Voorkennis of ervaring is niet vereist. Samen herontdekken we onze innerlijke kracht en harmonie. Neem je eigen matje, kaarsje en dekentje mee.

Door wie?

De lesgeefster, Lies Selleslach, heeft 24 jaar ervaring in Yoga en Sjamanisme en blijft zich hierin verdiepen. Ze heeft ondertussen een eigen stijl ontwikkeld waarbij ze de traditionele Hatha Yoga combineert met invloeden uit de Kundalini Yoga, bezield door het Sjamanisme.

'May the long time Sun Shine upon You'. Namasté. (ik herken en erken het Licht in jouw)


Lies Selleslach
0474 50 37 02
©Toni Meert

Datum

  • wo 18 januari 2023, 20:45–22:00

Prijzen

Leden: €5.00
Niet-leden: €5.00

Locatie

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek Oppem