submenu

programma - theater

Jens Dendoncker - Bang van Dendoncker

Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allures van een echte angry young man vertelt Jens Dendoncker in 'Bang van Dendoncker' een heel persoonlijk verhaal. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek.
11 okt
20.00 uur

Margriet Hermans en Celien - Duoconcert

30 jaar ervaring heeft Margriet Hermans op het podium. Haar optredens met eigen Nederlandstalige liedjes zijn doorspekt met humor. Sinds Sing-a songwriter en enkele succesvolle plaatjes ontpopte ook dochter Celien zich als een muzikaal podiumbeest. Samen zullen ze je vermaken, maar ook ontroeren.
12 okt
14.00 uur

Mieke De Groote (HETGEVOLG) - De moeder en de drie soldaten

1917, een boerderij in de Kempen. Een weduwe krijgt de boodschap dat drie Duitse soldaten in de schuur komen herstellen van opgelopen oorlogsleed. Dat zint de moeder niet echt, temeer omdat twee van haar eigen zonen dagelijks gevaar lopen aan de IJzer, waar ze tegenover de Duitse troepen liggen ...
09 nov
20.00 uur

De Sinterklaasbende - Sinterklaasshow

De Sint en zijn Pieten brengen dit jaar weer een bezoekje aan het dienstencentrum Forum in Wezembeek-Oppem. Het belooft een spannende namiddag te worden met veel muziek, lekkers en een spetterende show. Nadien maken de Sint en zijn Pieten graag tijd om met alle kinderen een praatje te maken.
05 dec
14.00 uur

Tom Van Dyck - Het beest in u

Tom Van Dyck doet al meer dan twintig jaar onderzoek naar de leef-, denk- en doepatronen van dieren. Op basis van dat onderzoek ontwikkelde hij een revolutionaire methode, waardoor aards geluk, relationeel evenwicht en professioneel succes ook voor de mens binnen handbereik liggen …
15 mrt
20.00 uur