Science & More

Kitty wil knallen (3 tot 7 jaar)

Kitty werkt in een circus als acrobate maar wil dolgraag optreden als goochelaar. Ze droomt van een spetterende goochelshow vol muziek, acrobatie en speciale effecten, Als de professor komt kijken, krijgt ze plots een idee: als ze nu eens enkele proefjes verwerkt in haar voorstelling?

Datum

Prijzen

  • kassa: €12,00
  • Voorverkoop: €10,00
  • Nachtvluchtabonnement: €8,00

Locatie

GC de Kam - Grote Zaal
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

Doelgroep

Kinderen, Familie

Kitty werkt in een circus als acrobate maar wil graag optreden als goochelaar. Ze droomt van een spetterende goochelshow vol muziek, acrobatie en speciale effecten. Als de professor komt kijken in het circus, krijgt ze plots een idee: als ze nu eens enkele proefjes verwerkt in haar voorstelling? 
Gelukkig zitten er een stel kinderen in de zaal, samen met de kinderen gaan Kitty en de professor op zoek naar dingen die geluid maken en proberen ze uit hoe ze daar muziek mee kunnen spelen. Er wordt gegoocheld met wetenschappen, we halen acrobatische toeren uit en voor Kitty het beseft heeft ze een prachtige voorstelling klaar…
Deze voorstelling is een uiterst interactieve belevenis op de grens tussen goochelen, acrobatie, clownerie en wetenschappen die de verbazing en verbeelding prikkelt.
 

Ontdek ook