Nowhere

film

Ex-truckchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak.

Datums

Prijzen

 • ticket: €4,00

Locatie

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

Ex-truckchauffeur André (Koen De Bouw) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen baancafé. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry's familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.

Ook in zijn nieuwste film schets Peter Monsaert een gelaagd portret met ontroerende personages, over verbinding, hoop en familiale roots. Fantastisch vertolking van Koen De Bouw, in zijn meest kwetsbare rol ooit, en de jonge talentvolle Noa Tambwe Kabati.

 

Regisseur: Peter Monsaert

Acteurs: Koen De Bouw, Noa Tambwe Kabati, Karlijn Sileghem, Sofie Decleir

Originele versie (Nederlands, Frans) - Nederlands ondertiteld – 110 min.

 

Met een filmpas kan je nog goedkoper naar de film! 5 films = 15 euro (onbeperkt geldig, zowel in GC de Kam als in GC de Lijsterbes).

 

Ontdek ook

 • Cultuur
  Vlaanderen feest 2022

  Vlaanderen feest

  Cultuurraad WO & GC de Kam

  za 02 – za 09 juli 2022
  GC de Kam
 • Film

  Hector (met Urbanus)

  Vlaamse Week - openluchtfilm

  vr 08 juli 2022, 22:00–23:30
  GC de Kam - Binnenkoer
 • Expo
  Sport Shoes Amaury de Waillet

  Kam kiest voor kunst

  Amaury de Waillet

  ma 08 augustus – ma 31 oktober 2022
  GC de Kam - Café de Kam