submenu

programma - familie

Kinderhoogdag - Doe het zelf

nieuw
De Kinderhoogdag staat dit jaar in het teken van maken en hergebruiken. Van kleine knutselwerkjes tot grote constructies. We gebruiken enkel herbruikbare materialen. Kom jij ook?
vliegicoon
04 okt
13.00 uur

Vakantiestage (4-6 jaar) - Recycle

nieuw
Recycle is een vakantiestage die niet alleen leuk is voor jezelf, maar ook voor de planeet. We gaan samen op zoek naar afval op straat, om hier daarna leuke dingen mee te doen. Kunst ligt namelijk vaak daar waar je niet dacht het te vinden. Dingen die we weggooien als afval, kunnen eigenlijk op ...
02 nov
09.00 uur

De Leeuwenkoning - Familiefilm

Leeuwenwelpje Simba wordt geboren in Afrikaanse savanne. Hij kijkt enorm op naar zijn papa Mufasa, die hem klaarstoomt voor zijn belangrijke rol als toekomstige koning. Een visueel verbluffende film met prachtige muziek en dieren die er levensecht uit zien.
vliegicoon
04 nov
15.00 uur

KUNSTeldoos - creatieve workshops (4-6 jaar)

Tijdens KUNSTeldoos op woensdagnamiddag worden kleuters echte kunstenaars. Elke namiddag werken we rond een nieuw thema en kan je je kunstwerkje mee naar huis nemen.
vliegicoon
18 nov
14.00 uur

Klankennest - Mammoet (5 maanden - 2 jaar)

‘Mammoet’ is een levensgrote muziekmobiel. Een danser, percussionist en zangeres zorgen voor een tedere en speelse voorstelling waarin de allerjongsten mogen voelen, rusten, kijken en spelen.
vliegicoon
20 dec
11.00 uur

Compagnie Barbarie - GRATIS CHIPS! (5+)

Een voorstelling over feminisme. En dat voor vijfjarigen. In ‘GRATIS CHIPS!’ rammelen we stevig met de bestaande genderstereotypen. Want al draagt An al lang de broek, Jan draagt nog steeds geen rok.
vliegicoon
28 feb
15.00 uur

Diederikes Toko - Hamertje tik (2,5+)

‘Hamertje tik’ is een pleintje vol spannende straatjes en huisjes. Kinderen bouwen, voelen, kijken, zoeken en vinden. Inspirerend voor de allerkleinsten tot iets oudere kinderen, én voor de ouders.
vliegicoon
25 apr
11.00 uur