Gemeenschapscentra

Nieuw ticketsysteem online

25/05/23

Een nieuw ticketingsysteem voor het aankomende nieuwe seizoen.

We hebben een nieuw ticketingsysteem. Heb je nog tickets voor dit seizoen, geen probleem deze blijven geldig!  Wil je ze raadplegen? Dan zal je je wachtwoord opnieuw moeten instellen. Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. Op 9 juni start de ticketverkoop voor het seizoen 2023-2024. Vanaf dat moment gebruiken alle centra in de Druivenstreek hetzelfde ticketingsysteem. Hierdoor dien je maar één keer een account aan te maken.

Kocht je tickets voor activiteiten tussen 25 mei 2023 en 29 juni 2023? Dan heb je al een account en dien je enkel je wachtwoord in te stellen.

Doe dit door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je gebruikersnaam is je e-mailadres waarmee je in het verleden al tickets hebt besteld. In alle andere gevallen dien je (eenmalig) een nieuwe account aan te maken. 

Vanaf 9 juni kan je, zowel online als aan de balie, tickets kopen voor alle voorstellingen die je terugvindt in de Cultuurbrochure Druivenstreek. In het nieuwe ticketingsyteem heb je ook een overzicht van welke tickets je hebt gekocht, je kan je tickets door ook opnieuw downloaden als je ze niet meer terugvindt.

Heb je nog vragen of lukt er iets niet? Onze medewerkers helpen je graag verder. 

Meer nieuws

 • Uit het centrum

  Nieuw ticketsysteem

  19/05/23

  GC de Kam schakelt over naar een nieuw ticketingsysteem.

 • Gemeenschapskrant

  Feest van de Europese Gemeenschap: Bulgarije

  04/05/23

  Voor de vierentwintigste keer viert de Cultuurraad van Wezembeek-Oppem samen met GC de Kam het Feest van de Europese Gemeenschap. ‘Dit jaar is Bulgarije ons partnerland’, zegt voorzitter Ronald Cools van de Cultuurraad. ‘Naast gastsprekers zijn er muziek en dans, gevolgd door een Bulgaars getinte receptie.’

 • Gemeenschapskrant

  De internationale Duitse school van Brussel (IDSB)

  04/05/23

  De internationale Duitse school van Brussel (IDSB) is bekend bij de inwoners van onze gemeente, maar weinigen hebben echt contact met de schoolgemeenschap. Daar wil de school iets aan doen. Thomas Leitheiser, die sinds 2019 voor de school werkt, gaat met ons in gesprek.