Uit het centrum

Nieuw ticketsysteem

19/05/23

GC de Kam schakelt over naar een nieuw ticketingsysteem.

Wij zijn volop het nieuwe culturele seizoen aan het voorbereiden.

Weldra vind je op onze site ons nieuw aanbod vol leuke activiteiten, ontroerende voorstellingen en fijne belevingen. Vanaf volgend seizoen werken we met een nieuw ticketingsysteem. Om alles goed voor te bereiden schakelen we op 22 en 23 mei over. Dat wil zeggen dat  zowel online als aan de balie vanaf 22 mei, 12 uur tot  24 mei, je geen tickets kan kopen. Mocht je toch een ticket willen reserveren? Stuur dan een mailtje met je vraag naar info@dekam.be, we reserveren dan het ticket voor jou en contacteren je op 24 mei.

Meer nieuws

 • Gemeenschapscentra

  Nieuw ticketsysteem online

  25/05/23

  Een nieuw ticketingsysteem voor het aankomende nieuwe seizoen.

 • Gemeenschapskrant

  Feest van de Europese Gemeenschap: Bulgarije

  04/05/23

  Voor de vierentwintigste keer viert de Cultuurraad van Wezembeek-Oppem samen met GC de Kam het Feest van de Europese Gemeenschap. ‘Dit jaar is Bulgarije ons partnerland’, zegt voorzitter Ronald Cools van de Cultuurraad. ‘Naast gastsprekers zijn er muziek en dans, gevolgd door een Bulgaars getinte receptie.’

 • Gemeenschapskrant

  De internationale Duitse school van Brussel (IDSB)

  04/05/23

  De internationale Duitse school van Brussel (IDSB) is bekend bij de inwoners van onze gemeente, maar weinigen hebben echt contact met de schoolgemeenschap. Daar wil de school iets aan doen. Thomas Leitheiser, die sinds 2019 voor de school werkt, gaat met ons in gesprek.