submenu

CUISINE MUNDIAL - 25/11/2020

Voor de zesde keer op rij organiseert GC de Kam Cuisine Mundial, de wereldkeuken op 1 plek. Een kookworkshop waarin we kennismaken met recepten van over de hele wereld.

Door de coronamaatregelen kunnen we dit jaar geen live-event organiseren. Toch willen we ook nu enkele nieuwe recepten voorstellen. Het menu bestaat uit een voorgerecht uit Portugal (pastéis de bacalhau), een Belgisch hoofdgerecht (stoofvlees met donker Kambier) en een Italiaans dessert uit Piemonte (bonet).

Van het voorgerecht maakten we een filmpje. De recepten van het hoofdgerecht en het dessert vind je hieronder.

Bekijk ook de reportage die RINGtv vorig jaar maakte van 5 jaar Cuisine Mundial.

Download het kookboek 5 jaar Cuisine Mundial.

 

 

 

 

Pastéis de bacalhau, stokviskroketten uit Portugal
Filmpjerecept

Stoofvlees met donker Kambier
Recept

Bonet, een typisch Italiaans dessert uit Piemonte
Recept (vanaf woensdag 2 december)

 

Smakelijk!