submenu

Babbelmoment - Ingeblikt

Zou jij graag nog eens langskomen in gemeenschapscentrum de Kam, maar kan het niet vanwege de coronamaatregelen? Wil jij nog eens een gezellige babbel met een vriend of familielid zonder computerscherm? Ben je de wandelbabbels even beu?

Wij hebben de oplossing. Van 20 tot 26 maart steken we de handen uit de mouwen en wordt de Kam ingeblikt. Op de parking voor het gemeenschapscentrum zetten we die week een babbelbox, een container waar je op een veilige manier met elkaar in gesprek kan gaan. Jij gaat langs de ene deur binnen, je gesprekspartner langs de andere deur. Binnen zijn jullie door een raam gescheiden.

Wil je zelf iemand uitnodigen voor een gezellige babbel, iemand die je al lang niet meer gezien hebt of enkel nog via het scherm, boek dan een van de babbelmomenten.

Liever een babbel met een thema? Opruimen, tot rust komen met het geluid van klankschalen, je verhaal laten uittekenen… of toch liever een verrassingsbabbel met een mysterieuze gast? Ook dit kan je online boeken.

Is de sessie met de opruimcoach volgeboekt of ben je niet vrij op deze momenten? Stuur ons een mail, wij leggen je vraag voor en filmen voor jou het antwoord.

Wil je al lang iets meer weten over de werking van de Kam, al kennismaken met de nieuwe stafmedewerker Jeugd en Sport, nog eens praten met cafébaas Koen, een initiatie gitaar spelen, als student Nederlands oefenen, wil je iets meer weten over een bepaalde vereniging, of heb je nog een ander verzoek, stuur ons je vraag, wij proberen te koppelen.

Voor jouw bubbel liever een minioptreden? Dat kan ook: een vertelsessie voor kleuters, theater voor kinderen of een stand-upcomedian hebben we in de aanbieding.

Toch liever een spel dan een babbel? Laat je dan opsluiten in de escaperoom! Een spel vanaf 16 jaar. Kom met je bubbel en breng een bubbel in crime mee om uitgeblikt te geraken.

We sommen het hieronder nog even voor je op:

 • Zaterdag 20 maart van 13.30 uur tot 19.00 uur: Escaperoom (min. 2 - max. 4 spelers). De escaperoom is momenteel volgeboekt. Hier kan je een plaatsje op de wachtlijst reserveren.
   
 • Zondag 21 maart van 10.30 uur tot 13.00 uur: Hier ben ik: Kindertheater (van 5 tot 10 jaar) met de Zonderlingen. Interactieve voorstelling over geluk en vriendschap, en ook een beetje over gemis.
   
 • Maandag 22 maart van 15.00 uur tot 19.00 uur: Nele Colle – opruimcoach.
   
 • Dinsdag 23 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur: Vertel een verhaal dat je zelf hebt meegemaakt, Emiel Haegeman maakt er een mooie tekening bij.
   
 • Woensdag 24 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur: Vertelnamiddag voor kleuters. Breng zelf een boekje mee of kies er een uit bij ons. Kris Brigitta leest voor. Je kan hier nog je vertelmoment reserveren.
   
 • Donderdag 25 maart van 9.00 uur tot 13.00 uur: Vertel een verhaal dat je zelf hebt meegemaakt, Emiel Haegeman maakt er een mooie tekening bij.
   
 • Donderdag 25 maart van 16.00 uur tot 19.00 uur: Klanktherapeute Nicole Schumacher brengt rust in lichaam en geest. Breng een deken en een handdoek mee. Meer info in uitgekamd
  GEANNULEERD.
   
 • Vrijdag 26 maart van 16.00 uur tot 20.00 uur: Een privé comedyoptreden met Serine Ayari.
   

Praktische info

OPGELET: je reserveert een tijdslot: 1 ticket bestellen = 1 tijdslot geldig voor jou en je bubbel (om een activiteit bij te wonen) of voor jou en je gesprekspartner (voor een babbelmoment).

Waar? Parking GC de Kam

Wanneer? Van 20 maart tot 26 maart

Hoe inschrijven?

 • ​​​​​​Vrije babbelmomenten/babbels met een thema/minioptreden/escaperoom: wie hier klikt, wordt ingeblikt. Kan je niet online reserveren, bel ons en wij brengen het voor jou in orde: 02 731 43 31.
   
 • Voor alle andere babbels reserveer je telefonisch 02 731 43 31  of per mail GC de Kam.

De babbelbox boeken is helemaal gratis!

Bekijk ook het programma van Lijsterbes ingeblikt.

 

Datum

praktische info

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem