submenu

Bewust Bewegen - Laagdrempelige bewegingsoefeningen (reeks loopt tot 16 juni)

Bewust bewegen

Omdat binnensporten tijdens de maand mei nog niet toegelaten zijn, moeten wij deze reeks annuleren.

Door middel van laagdrempelige bewegingsoefeningen, betreed je de wereld van onthaasten & doseren, meer voelen & minder denken. Je daagt jezelf uit om beheerst en geduldig te blijven tijdens het uitvoeren van fysieke oefeningen (o.a. met thema’s als links/rechts-motoriek, aarden, algemene kracht, evenwicht).

Tijdens het uitvoeren van de oefeningen, word je op zachte wijze met jezelf geconfronteerd, zowel mentaal als fysiek. Door hier rustig mee te leren omgaan, verhoog je jouw lichaamsbewustzijn en ontdek je dat inspanning hand in hand kan gaan met ontspanning. Ook wordt er voldoende aandacht gegeven aan het belang van ademhaling.

De groepssessie wordt steeds in een atmosfeer van rust gegeven (je kan het vergelijken met een yogasessie).

De ontspannen manier van omgaan met de oefeningen/het eigen lichaam kan je gaandeweg als filosofie toepassen op jouw dagelijkse werk/levenshouding: kwaliteitsvol, veerkrachtig, bewust & met behoud van de innerlijke rust.

Bij droog weer, nemen we plaats in de tuin om te genieten van de verbinding met de natuur. Bij regenweer gaan we de zaal in en voorzie je jezelf vrijblijvend van een matje.

Schrijf je in voor een gratis proefles op 5 mei via deze link.

Onder begeleiding van Phong Huynh.

Reeks van 6 lessen 5/05 (proefles) 12/05, 19/05, 26/05, 2/06, 9/06, 16/06 van 19.30 tot 20 uur of van 21 tot 22 uur.
De startdatum is nog onder voorbehoud. We wachten nog af hoe de coronamaatregelen rond sport evolueren. We houden je op de hoogte van de precieze startdatum.

Datum

  • afgelast
  • afgelast

praktische info

genre

sport

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

prijs

  • Reeks: 30 euro