submenu

NACHTVLUCHT 2020-2021 - CC De Warandepoort, GC de Kam en GC de Lijsterbes

Het is al 13 jaar een gewoonte dat CC De Warandepoort, GC de Kam en GC de Lijsterbes samen het Nachtvluchtabonnement voorstellen. Vorig jaar waren we helemaal in de ban van de verkiezingskoorts. Vandaag zijn we helaas in de greep van iets wat we ons toen niet konden voorstellen: een levensbedreigend virus dat ons van elkaar en van alles waar we normaal van genieten, weghoudt. ‘Blijf in uw kot’ staat haaks op wat wij proberen te doen, namelijk jou uit je kot halen voor ontmoeting en cultuur.
Dit jaar kunnen we jullie niet uitnodigen op de voorstelling van Nachtvlucht en omdat we ook nog niet weten wat het najaar zal brengen, stellen we ook de verdeling van de seizoensbrochure en de start van de ticketverkoop even uit. De exacte datum leggen we vast in functie van de maatregelen die de federale overheid de komende weken treft in de strijd tegen het coronavirus. We mikken op vrijdag 11 september, maar hou zeker de website en Facebookpagina van de centra in de gaten. Ondertussen zitten we niet stil en werken we achter gesloten deuren verder om jullie op een veilige manier en met heel veel enthousiasme in ons ‘kot’ te kunnen ontvangen.

Wel willen we al een tipje van de sluier van seizoen 2020-2021 oplichten. CC De Warandepoort, GC de Kam en GC de Lijsterbes geven hieronder elk een van hun voorstellingen prijs. 

Nigel Williams onthult nog 3 extra voorstellingen.

vrijdag 8 januari
20.30 uur - CC De Warandepoort
Stan Van Samang
Anders dan anders

In het najaar van 2020 brengt Stan een nieuw album uit. Om de release van dat gloednieuwe album te vieren, trekt hij dit najaar én in het voorjaar van 2021 de theaters in.
Met deze nieuwe theatertour wil hij een passend vervolg breien aan zijn vorige tour Op de Schoot, waarmee hij maar liefst meer dan 70 optredens gaf over heel Vlaanderen. 

zaterdag 27 februari
Melody 50
Gainsbourg

20 uur - GC de Lijsterbes
Histoire de Melody Nelson is het meest invloedrijke Franse popalbum ooit. Met de warme stem van Lies Steppe komt de geladen sensuele sfeer van de plaat tot zijn recht. Pieter-Jan De Smet vertolkt met passie de rol van de mannelijke protagonist. Zeven topmuzikanten begeleiden het duo. Zelfs een halve eeuw na de verschijning van dit album blijft het tijdloos aantrekkelijk. 

donderdag 18 maart
Tine Embrechts, William Boeva, Peter Thyssen, Bert Verbeke
Perpetuum mobile (avant-première)

20 uur - GC de Kam
Gunter, Kaat en Tom besluiten om hun cabaretgezelschap nieuw leven in te blazen. Kunnen ze de brokken lijmen? Perpetuum mobile is een tragikomisch verhaal van Jef Hoogmartens over het faillissement van ambitie, vriendschap en goede bedoelingen.

Datum

praktische info

genre

varia

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem