submenu

Even geduld - D'oft Collectief

Een absurde, krachtige danstheatervoorstelling waarbij twee identieke performers de toeschouwer op een subtiele manier naar zichzelf doen kijken. Het is maar een voorstel, hè. EVEN GEDULD is een poging tot het opvoeren van een opvoering. Het praten over het opvoeren van een opvoering. Toch heeft het totaal geen inhoud…

“Als wij dat willen, kunnen wij een pauze inleggen van een minuut.”

Nee, u hoeft zich geen zorgen te maken, dit zal niet gebeuren. Stilte spreekt toch ook? Denken en doen, en alles daartussen, met de twijfel voorop. Over de aanzet tot, maar het gebrek aan. Twijfel in een luchtig jasje, die je op een speelse manier meesleurt in menselijke denkvormen en gewoontes.

Als één grote, ongestoorde machine ratelen ze hun pleidooi af. Met 7 grote spiegels in de aanslag worden ze geconfronteerd met zichzelf, de ander en dat brengt frustraties met zich mee. Ze zijn allebei erg geïnspireerd door het visuele aspect. In EVEN GEDULD worden er dan ook verrassende beelden gecreëerd. Gedurende de voorstelling sluipt er een onherroepelijke stoorfactor in. Een ruis die steeds meer in hun lichaam sijpelt en hun drang helemaal op stelten zet.

5de en 6de leerjaar.

doft.be/productie/2/even-geduld

Datum

praktische info

genre

Scholen

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem

prijs

  • schooltarief: 6 euro