submenu

Herfstfeesten 2018 - van 21 september tot 20 oktober

Hieronder vind je een overzicht van het programma. De meeste activiteiten vinden plaats in GC de Kam.
- Vrijdag 21 september, 20 uur : openingszitting met voorstelling jaarprogramma’s Cultuurraad en GC de Kam en een optreden van het Ukulogisch Museum. Tickets kosten in vvk (online of in de Kam) 6 euro; aan de kassa 7 euro.

- Zaterdag 22 september, vanaf 14.30 uur: Proef Femma, een pannenkoekenslag met een bloementombola ten voordele van Samana (Ziekenzorg).

- Zondag 23 september van 14.30 tot 17.30 uur: Vriendjesdag georganiseerd door Chiro Berkenbloesem. Afspraak om 14.20 uur aan de Chirolokalen (Vosberg z/n, achter de kerk). Er zijn die dag leuke activiteiten. Voor alle kinderen vanaf het 1e leerjaar. Hopelijk tot dan! Neem alvast een kijkje op onze website www.chiroberkenbloesem.be.

- Donderdag 27 september, 14.30 uur: 'Geluk kan je leren' is het thema van een door Samana georganiseerde lezing i.s.m. FEMMA, OKRA en KWB. Op een interactieve manier werken we in deze workshop met verschillende geluksstrategieën die je geluksgevoel rijker maker. Gratis toegang.

- Ook dit jaar organiseert Erfgoed Wezembeek-Oppem een tentoonstelling over De geschiedenis van GC de Kam en de verenigingen van Wezembeek-Oppem — van Balle pelote tot Ziekenzorg. De tentoonstelling is gratis te bezichtigen op zaterdag 29 september en zondag 30 september, doorlopend van 10 tot 17 uur.

- Op zaterdag 29 september wordt de Maand van de Sportclub afgesloten met een familiedag in GC de Kam. Op het programma staan een levende tafelvoetbal, doeltrappen, initiatie segway, caféspelen, initiatie zumba, indoorcurling en een springkasteel. Iedereen uit Wezembeek-Oppem en omstreken is welkom. Het wordt een gezellige familiedag. Je vindt er ook drank- en eetstand. Alle activiteiten zijn gratis en doorlopend open van 13 tot 17 uur. Dit wordt georganiseerd door de sportverenigingen aangesloten bij onze Sportraad.

- Woensdag 3 oktober om 20 uur organiseert Natuurpunt een lezing met 'weetjes en verhalen over bomen en struiken' met Hans Vermeulen van Natuurpunt CVN. Gratis toegang.Waarom plaatsen we een kerstboom en halen met Kerstmis hulst binnen? Waarom gooien we met rijst naar een pas gehuwd koppel en draagt de bruidegom de bruid over de drempel? Waarom zeggen we ‘slapen als een roos’ en ‘hout vasthouden’? Op deze en vele andere vragen formuleert de lezing ‘weetjes en verhalen over planten’ een wetenschappelijk onderbouwd antwoord.

- Vrijdag 5 oktober, vanaf 18 uur: Café Mangé georganiseerd door KWB ten voordele van Samana. Je kan een maaltijd komen eten voor slechts 10 euro.

- Zaterdag 6 oktober, 20.30 uur: Herfstconcert Non Troppo in GC de Kam, vvk 7 euro, kassa 9 euro. info en reservaties: nontroppo.zanggroep@gmail.com

- Zondag 7 oktober, 14 uur: Kinderhoogdag: cultuurfeest voor het hele gezin in GC de Lijsterbes. Dit is een organisatie van GC de Kam en GC de Lijsterbes. Tickets kosten in vvk 6 euro.

- Donderdag 11 oktober: Jens Dendoncker brengt zijn comedyshow Bang van Dendoncker om 20 uur. Kaarten kosten 14 uur in voorverkoop en 16 euro aan de kassa.

- Vrijdag 12 oktober, 14 uur: Het Feest voor alle leeftijden wordt dit jaar opnieuw georganiseerd door OKRA i.s.m. Cultuurraad en GC de Kam. Zij bieden je een duoconcert van Margriet Hermans en Celien. Kaarten kosten 13 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Taart en koffie zijn inbegrepen.

- Zaterdag 13 oktober, 20 uur: OLCO organiseert JAPAN, het sprookje van de negen monniken, een ludieke foto- en filmreportage van de rondreis van 9 oud-Chirovrienden doorheen het land van de rijzende zon. Toegang 3 euro, volledig ten bate van het weeshuisproject Hogar Esperanza van zuster Lucienne te Chillan, Chili.

- Op zondag 14 oktober, nadat alle stemmen zijn uitgebracht, kan er in café de Kam nagekaart worden over de verkiezingen.

- Donderdag 18 oktober, 15 en 20 uur: vertoning van de film Resurrection met Johan Leysen, een oud-inwoner van Wezembeek-Oppem. Na de avondvoorstelling is er een nabespreking met de regisseur, Kristof Hoornaert.

- Zaterdag 20 oktober, van 10 tot 17 uur: Het Davidsfonds stelt het boekenpakket 'Vers Geperst' voor, waaruit je kan kiezen voor uw Davidsfonds-lidmaatschap voor het nieuwe werkjaar. Ook niet-leden zijn welkom om de boeken te bekijken.

Datum

praktische info

genre

varia

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem