submenu

Herfstfeesten 2016 - van 23 september tot 16 oktober

De drie weken durende Herfstfeesten kondigen zich weer aan. Op vrijdag 23 september vindt in GC de Kam de openingszitting , met receptie plaats. Het grootste deel van die avond wordt gevuld met een optreden van “Die Verdammte Spielerei”. Voordien worden de programma’s van GC de Kam en de Cultuurraad kort overlopen.
 Hieronder vind je een overzicht van het programma. De meeste activiteiten vinden plaats in GC de Kam.
Vrijdag 23 september, 20u uur: openingszitting met optreden van “Die Verdammte Spielerei”. Kaarten kosten € 6 in abonnement, € 7 in voorverkoop en € 8 aan de kassa (als er nog plaatsen zijn).
Zaterdag 24 september, vanaf 14.30u: Proef Femma, een pannenkoekenslag met een bloementombola ten voordele van Ziekenzorg.
Zondag 25 september, 10.30u: herfstjogging, een recreatieve jogging (5 km of 10 km) met vertrek en aankomst aan de Kam georganiseerd door de Running Club. Iedereen is welkom en deelname is gratis.
Zondag 25 september van 14u30 tot 17u30: Vriendjesdag georganiseerd door Chiro Berkenbloesem. Afspraak om 14u20 aan de chirolokalen (Vosberg z/n, 1970 W-O, achter de kerk). Er worden die dag leuke activiteiten voorzien. Voor alle kinderen vanaf het 1ste leerjaar. Hopelijk tot dan!
Neem alvast een kijkje op onze website www.chiroberkenbloesem.be
Dinsdag 27 september, 14.30u: Brand en brandpreventie is het thema van een door Ziekenzorg georganiseerde lezing i.s.m. FEMMA, OKRA en KWB. Deze interactieve vorming richt zich tot ouderen en mensen die minder mobiel zijn. Ze is weer praktisch en concreet.
Dinsdag 27 september, 19.30u: eerste sessie van een workshop kalligrafie. Er zijn 10 sessies. Vooraf inschrijven is essentieel –het aantal deelnemers is beperkt- en kost € 70. Dit is een samenwerking tussen GC de Kam, Archeduc en Gezinsbond.
Woensdag 28 september, 15u: Het Feest voor alle leeftijden wordt dit jaar opnieuw georganiseerd door OKRA i.s.m. Cultuurraad en GC de Kam. Zij bieden je een optreden van Miek en Roel. Kaarten kosten € 12 in voorverkoop en € 14 aan de kassa. Taart en koffie zijn inbegrepen. Bestel hier je kaartjes http://www.dekam.be/nl/event/17061/-seniorennamiddag
Ook dit jaar organiseert Erfgoed Wezembeek-Oppem een tentoonstelling. De vernissage gaat door op vrijdag 30 september om 19u. De tentoonstelling is te bezichtigen op zaterdag 1 en zondag 2 oktober, van 10u tot 12u en van 14u tot 17u.
Zaterdag 8 oktober, van 10u tot 17u:
Davidsfonds W.O. stelt het boekenpakket “Vers Geperst” voor waaruit u kan kiezen voor uw lidmaatschap voor het nieuwe werkjaar. Ook niet leden zijn welkom.
Zondag 9 oktober, 14u: Kinderhoogdag: cultuurfeest voor het hele gezin in GC de Lijsterbes, Lijsterbessenbomenlaan 6 te Kraainem. Dit is een organisatie van GC de Lijsterbes i.s.m. GC de Kam. Tickets kosten in vvk € 6; aan de kassa € 7. http://www.dekam.be/nl/event/17222/cultuurfeest-voor-het-hele-gezin
Dinsdag 11 oktober, 20u: Lezing: Exoten: Uitheemse planten en dieren in onze natuur georganiseerd door Natuurpunt Wezembeek-Oppem met als gastspreker Wim Veraghtert, Natuurpunt, Dienst Studie - wetenschappelijk medewerker
Donderdag 13 oktober, 20u: optreden koor “Gelukkig zijn”. In het kader van de Week van het Nederlands wordt deze meezingsessie georganiseerd, voor Nederlands) en anderstaligen. Op het programma staan de grootste Vlaamse hits. Iedereen die graag zingt is welkom. Je hoeft geen groot zanger te zijn; plezier maken staat voorop. Toegang gratis.
Vrijdag 14 oktober, vanaf 18u: Café Mangé georganiseerd door KWB ten voordele van Ziekenzorg. Een maaltijd kost € 10.Datum

praktische info

genre

varia

adres

GC de Kam
Beekstraat 172
1970 Wezembeek-Oppem