submenu

Ticketinfo - Nachtvluchtabonnement reserveren?

Hoe reserveer je een NACHTVLUCHTabonnement?

Wil je naast elkaar zitten bij een voorstelling? Bestel dan al je tickets in 1 keer. Zo zit je bubbel naast elkaar.
Het ticketsysteem garandeert voldoende ruimte tussen de verschillende bubbels.
We maken onze evenementen coronaproof. Jij kan ons daarbij helpen.

  • Voel je je ziek? Blijf thuis!
  • Desinfecteer je handen voor je binnenkomt in het gebouw.  
  • Draag een mondmasker.
  • Houd 1,5 m afstand.

Er zijn kinderen en volwassenen met een verhoogd risico bij besmetting door corona. Weet je niet of jij een verhoogd risico hebt? Meer info (kinderen/volwassenen);


GC de Kam (Wezembeek-Oppem), GC de Lijsterbes (Kraainem) en CC De Warandepoort (Tervuren) werken samen als ‘Nachtvlucht’, met een gevarieerd cultuurprogramma in je buurt als resultaat.

Selecteer voorstellingen uit het programma van GC de Kam, GC de Lijsterbes en CC De Warandepoort. Het hele programma staat in onze Nachtvluchtseizoensbrochure 2020-2021. Vanaf 21 augustus om 9 uur is het mogelijk om een nachtvluchtabonnement te reserveren voor ons cultureel aanbod van 2020-2021.

Je kan een Nachtvluchtabonnement reserveren als je voor minimaal 4 verschillende voorstellingen hetzelfde aantal tickets koopt. Selecteer je tickets, kies je plaatsen en betaal onmiddellijk, of krijg een vraag om te betalen in je mailbox. Is je betaling in orde, dan ontvang je via mail je tickets samen met een persoonlijke abocode die je kan gebruiken bij een nabestelling aan abo-tarief. Je kan je tickets ook door ons laten printen en afhalen aan het onthaal. We sturen geen tickets op met de post.

Reserveer hier je Nachtvluchtabonnement 

Je kan ook een abonnement reserveren bij het onthaal van GC de Kam, info@dekam.be of 02 731 43 31.